seisus kohustab

4.27.2007

elagu sa huvitaval ajal*

* hiina needus.

londoni-kontorist lahkuma sättides loen veel delfist viimaseid eesti-uudiseid kui käivitub tuletõrjesignaal. kiirendan lahkumisprotseduure aga arvuti muudkui sünkab ja sünkab...
lõpuks jõuavad tuletõrjurid ka minu tööruumi ning luusivad kõik kohad läbi. lõket ei leia. küll aga vihjavad, et peaksin ammu kadunud olema sealt. luban seda kohe teha.
hetke pärast tulevad tuletõrjurid tagasi ja kontrollivad, kas olen läinud. mulle britid meeldivad: aegajalt on nad nii printsipiaalsed.
väljumisel slämmin ukse lukku nii et seinad värisevad. koridoris kõõluv tõrjur ütleb selle peale, et Ok seal ei paistnudki teil ühtegi tulekollet olevat. huh!
väljapääsu juures hängib kogu ülejäänud töökas kollektiiv ja silmitseb mind kui elule tagasipäästetut. majaesine ja ümbrus on täidetud tuletõrjujatega. neid jätkub koguni fleet street'ilegi.
mõtlen muigega vaesele ületöötanud kolleegile, kes kempsus suitsu tegi, sest muud seal vaevalt olla saab. eestis karjus meie kontori tuletõrjealarm sellise tihedusega, et vihjed kellegi bioloogilisele kellale juba tüütama hakkasid.

noh ja seni kuni ma kanali alt läbi euroopasse tagasi ekslen, on eestis täitsa bardakiks keeranud.
ükski infokanal ülekoormuse tõttu ei funka ning seetõttu hangin inffi eestit külastava endise kolleegiga skaipides. kas te kodueestlased võiksite palun telkut vaadata ja jätta internetiavarused murelikele ekspattidele?

Sildid: ,

1 Comments:

  • At 28.04.07, 00:29, Blogger kitty said…

    mina käisin reede õhtul (jälle) oxford streetil hängimas ja seal oli küll täitsa ehe tulekahju lahti ühes kohas - tänav blokeeritud, tuletõrjeautod, palju paksu tossu... A see jääb su kontorist vist siiski tiba eemale.

    praegu istun londonis ja mõtisklen, kas tasub homme eestisse tagasi sõita või palun kohe asüüli:)

     

Postita kommentaar

<< Home