seisus kohustab

1.13.2007

vahetuspidu

etapp 3 jätkub

tähistasime meeleolukalt uuema aasta kohalejõudmist, mille käigus sain anduda oma meelistegevusele ning vaadelda kentsakaid ja kentsakamaid kohalikke ning katsuda ära arvata, millega nad ntx alates 2. jaanuarist oma jätkuvat olemasolu õigustavad.
minu kujutluse kohaselt istus meie kõrvallauas hulgaliselt meelelahutustööstuse esindajad. selle kinnituseks olid nad riietatud sellisel määral paljastavatesse pitspluusidesse, et me ei julenud neid avalikult vaadatagi. üks oli meeleheitest endale koguni blirjandid otsmikule kleepinud!
meist teisele poole jäi "vinge vend" oma kaaskonnaga. vinge vend lehvis majesteetlikult mööda majapidamist ning lubas gruupidel aegajalt endaga mõne ülesvõtte teha.
perpendikulaarselt üle ruumi oli paigutatud õhtune maiuspala: ca šaakaliealine poisslaps, kes oli vist oma tüdruksõbra vanematega kaasa kamandatud.
noormees oli kodus hoolega oma kiharaid föönitanud, mille tulemusena need kaunis hõljuvas arkaadis tahapoole kaardusid. nb! ei mingit želeed! oma isa ruumikasse pinstripe ülikoda mähkununa, tuli tal meeleheitlikult käega vehkida, et gigolost onu massiivne käekell arenevat randmeluud ei purustaks ning et veri ikka liikuma pääseks. kogu etenduse juures ei saanud meie karvane sõber aga hetkegi rahu ning kui ta parasjagu käte ega tukaga ei vehkinud, kõõritas ta meid.

tema igakülgseks abistamiseks seati meie seltskond kogu ülejäänud pidulistele vaatamiseks välja st meid paigutati kõigist eraldi nii saali keskele kui võimalik. huvitav, mitu itaaliakeelset blogi nüüd meie elu mõtte üle filosofeerib?

PS minu präktikal džõukide kogu täienes. olge valvsad - mind tõmmati täiesti haneks!
PPS kallis kaasa tegi meist ühe pildi.

Sildid: