seisus kohustab

12.10.2006

loomade olümpia

jõulupeod on kapist välja aidanud nii professionaalid kui asjaarmastajad ning kõiki paistab draivivat soov end sellest painajalikust perioodist kellegi teise abil üle aidata või siis kellegi üksinduspaanika enda premeerimiseks osavalt ära kasutada. eile olid kavas järgmised spordialad

toitumisahela võitja
- kamp juuksurikooli kasvandikke on tulnud glamuursesse öökasse oma esimesi juuksepikendusi demonstreerima.
- naiseotsingutest räsitud itaalia postiljonid on ema loal kohale lennanud ning jälitavad verinoori juuksurikandidaate maniakaalse visadusega.
- juba mitmendas nooruses prouad astuvad otsustavaid samme eakate itaalia postiteenistujate ülelöömiseks oma tütarde klassiõdedelt.
kuna itaalias kuulavad mehed tähelepanelikult oma emade sõna, siis ennustan edu pigem prouadele. kahjuks olen sunnitud loobuma järgneva kosiskelu värvikatest nüanssidest, mis kehakeele abil tulevaste sündmuste suhtes kõhklusi ei jäta, kuna olen prouade ülevoolavast naabrusest ohustatuna otsustanud säilitada nii oma kingad kui väärikuse.

suuruse ja pikkuse mängud
ennemuiste pidasin neid pigem meeste alaks kuid võrdsustuvad võimalused on ka siin korretuure teinud. seetõttu olen lärmaka ööklubi vaiksemas omaetteolemise paigas tahtmatuks tunnistajaks noore neiu kiledal häälel ettekantud eduloole. kõik noormehe täpsustavad küsimused saavad positiivse vastuse olgu tegevusvaldkonnaks siis ilutööstus, klubimajandus või kinnisvara. lisaks lubatakse noormees lahkelt ka prives toimuval peol "listi panna". tüdrukul on nii osaühinguid kui kabriolette. veidi hiljem laotab äriilma suurilma daam oma ridiküli meile vaatluseks ning nii saame imetleda tema räsitud odavkosmeetika instrumente.

takistusjook(s)
olelusvõitlusest heitununa deserteerume ornitoloogide meelisvaatluspaika, kuhu on talvituma saabunud terve põhjamaise bussipargi töökas kollektiiv. sarvevahe soojendavatest jookidest pehmendatud, korraldavad nad võiduajamisi kõigele, mis baariletist särtsakama mulje jätab. siiski osutub võitjaks eelnimetet lett, kuna lõbustusasutusel on sünnipäev ja joovastavate jookide hinnatase seetõttu rekordmadal. tantsuplatsil kobrutab terve sülem senitundmatute tantsustiilide virtuoose.

sumo
jälgin jahmatusega lapseootel noore daami vallutusretki kuni taipan, et ma ei ole tunnistajaks uue elu arengule vaid lopsakalt eenduvale kehavormile.
sel aastal on kõhukus üldiselt moes. kui eelnevatel aastatel olen reeglina kohanud vaid meeskodnikke oma saaki endaga väärikalt kaasa kandmas, siis nüüd on näha, et ka naiste elujärg on paranemas, mille tunnistusena rinnaalune uhkelt pungitab.
idamaades on ülekaal edukuse sümboliks.

võitlus gravitatsiooniga
veel on sel aastal moes topid "rinnad räägivad ise enda eest". olenemata sellest, kui pikad lood neil kõigil võiksid pajatada olla. olen hakanud mõistma mõningaid chadori vooruseid.

loodan, et nad kõik leidsid selle, mida otsisid ning seetõttu on peale jõule elu jälle rahulikum.

Sildid: ,

1 Comments:

  • At 14.12.06, 19:14, Blogger Katu said…

    Neiu, vàrskendavalt mahlakas ning òel stiil on teil. Kas oleksite nii armas ja vòtaksite pisut sagedamini oma blogis sòna? :)

     

Postita kommentaar

<< Home