seisus kohustab

9.28.2006

lennundusuudiseid

jaapanlased istuvad äriklassis. jaapanlaste kohta harjumatult kaugel üksteisest (äriklassis istutakse ju hõredamini) ning lahedavad sudokut. st kõik viis jaapanlast lahendavad oma isiklikku sudokut! nii palavikuliselt, et pole neil aega isegi omavahel ehtjaapanlaslikult kädistada! neil on vist ainult massilised ettevõtmised. kui tamagochi, siis kõigil, kui sudoku, siis jälle kõigil. milline tänulik publik igale massihullusele.

veider tunnetuslik muutus skaalal omad <> võõrad:
võrreldes pearätikuga tüdrukute isade/vendade/abikaasadega vaatan väga tumedanahalisi subsahaaralasi kui omasid. rätiga tüdrukud ise on aga lahedad: mõnel pearätt kenasti nabapluusiga sobitatud. liibuvad teksad nagunii. ei tea, kas nende pojad ka tulevikus marocco airis osama-habemega piletimüüjaks hakkavad.

enne maandumist teavitatakse meid saksamaa ja serbia vahelisest ajavahest (+1 tund). üllatunud kuid korraliku kodanikuna sätin oma kella tunni võrra edasi ning muretsen taksojuhi pärast, kes mind terve tunni juba oodanud. õnnelikult taksos maandununa kontrollin kella ja selgub see, mida kahtlustasin: lufthansa on totaaliselt misinformeeritud, kuna ajavahet saksamaa ja serbia vahel ei eksisteeri. tunnen end pädevana ning olen uhkust täis :) hotellis lendureid taaskohates (biidin kohalejõudmisega nii lendureid kui isegi jaapanlasi) lähen seda neile peaaegu ütlema. tagasihoidliku eestlasena lihtsalt muigan.

Sildid: